Choď na obsah Choď na menu

AC Milan 3-0 slutt på tapsrekke

I den 15. runden av Serie A i 2021/22-sesongen utfordret AC Milan Genoa Cricket på bortebane. Denne kampen er veldig viktig for AC Milan. De har allerede tapt to ligakamper på rad, og de trenger sårt en seier for å stabilisere militæret. Derfor vil spillerne i AC Milan- draktsett fotball vie seg til spillet.

I tidligere kamper mellom AC Milan og Genoa Cricket, overveldet AC Milan Genoa Cricket med absolutt styrke. Derfor vil AC Milan i dette spillet kunne beseire motstanderen så lenge de opprettholder styrken. I det 10. minutt scoret Ibrahimovic direkte fra et frispark fra 25 meter. På pause sto Messias iført AC Milan draktsett en heading i mål, 2-0. I andre omgang scoret Messias to ganger i lengste hjørne fra høyre side av sekstenmeteren i det 61. minutt, 3-0.

På slutten av kampen beseiret AC Milan Genoa Cricket 3-0 og avsluttet hans to-kamper lange tapsrekke. AC Milan er nå nummer to med 35 poeng.