Choď na obsah Choď na menu

Leicester City vinner FA-cupen

Gratulerer til Leicester City! Etter å ha vunnet Premier League for første gang i 2016, vant den FA-cupen for første gang i år. Det 44. mesterskapslaget i FA Cup med en 150-årig historie ble født! Leicester City beseiret Chelsea 1-0 og vant FA-cupen. Fans tok på seg Leicester City draktsett og heiet på seieren.

Begge sider lanserte et vanskelig forsvar i første omgang, og kjempet hardt i 45 minutter for å trekke et målløst trekk. I 63 minutter av andre omgang ble Chelseas baklandspasning avbrutt. Thomas krysset til Tielemans. Sistnevnte tok to skritt med høyre fot og sprengte målet. Kapa i Chelsea draktsett klarte ikke å redde. Leicester City scoret det eneste målet i kampen. Spillets endelige seier.

2020-21 England FA Cup-finalen ble iscenesatt på Wembley Stadium. Med Tielemans 'langskudd, slo Leicester City Chelsea 1-0 og ble kåret til FA Cup-mester for første gang i laghistorien.