Choď na obsah Choď na menu

Lukaku jerntre blomstrer, men skjulte farer eksisterer fortsatt

Siste nytt. I Chelseas face-off mot Zenit ble det uavgjort. Var det med vilje eller andre faktorer? Eller var det den virkelige styrken ved å ha på seg en draktsett fotball?

I UEFA Champions League-gruppespillet 2021/22 ble Chelsea uavgjort 3-3 borte av Zenit og tapte to kamper på rad i alle konkurranser. Ettersom Juventus, som hadde samme poengsum i samme gruppe, vant denne runden, ga Chelsea fra seg topplasseringen på tabellen, og havnet til slutt bak Juventus med 2 poeng og ble nummer to i gruppen.

I første omgang av kampen lynte Timo Werner og tok ledelsen. Zenit scoret to mål på rad. I andre omgang assisterte Timo Werner Lukaku og scoret to ganger. Chelsea tok ledelsen igjen, men var uavgjort før slutt. Man må lure på, ga Chelsea bevisst fra seg topplassen for å berøre de sterke lagene til Bayern München og Real Madrid? Så la oss ta hensyn til Chelseas neste kamp sammen! Ekte Chelsea draktsett lanseres, la oss gå og ta en titt.