Choď na obsah Choď na menu

Liverpool 3-2 Villarreal

Vi lå under 0-2 i første omgang, og scoret tre mål på 12 minutter i andre omgang for å passere 3-2. Liverpool ah, alltid liker å komme tilbake i Champions League knockout nye triks. Dette spillet sjokkerte fansen, dette er fotball, du kan alltid beholde illusjonene dine om ham til siste minutt.

Etter en periode på tre år returnerte den røde armé- draktsett fotball til Champions League-finalen. Dette er også tredje gang Klopps lag går videre til Champions League-finalen de siste 5 årene. Det er også 10. gang i lagets historie å stå på scenen i Champions League-finalen. Gratulerer til Liverpool! Med 2-0 fordel i første omgang ble Liverpool slått av hjemmelaget i starten. Kun 3 minutter ut i kampen la Huang Qian et innlegg fra siden, og den gamle Premier League-spilleren Capue banket på midten, og Breyer Dia dyttet det tomme målet og Huang Qian ledet 1-0. Her har vi Liverpool draktsett klar.

Etter kampen valgte UEFA den beste spilleren i spillet og tildelte Luis Dias, som spilte som innbytter. Offisiell kommentar: "Utseendet hans forandret spillet, scoret mål og kom med trusler hele tiden." Han var utvilsomt en av de beste spillerne i vanlige kamper i dette spillet.