Choď na obsah Choď na menu

Everton ledet av Benítez slo Burnley

Den siste kampen i fjerde runde i Premier League ble spilt på Goodison Park. Benítez førte til at Everton snudde Burnley 3-1. I andre halvdel av Mercedes-Benz-spillet hadde Burnley en draktsett fotball på med en heading fra Benjamin Mee for å score målet. Everton begynte umiddelbart å slå tilbake. I det 59. minutt assisterte Thomson Michael Vincent Keane med en heading som ble utlignet. I det 64. minutt mottok Thomson en pasning fra Doucoouré og tok et langt skudd. 1. I det 65. minutt hjalp Doucouré Andre Anthony Gray med å score målet solo, og kampen scoret 3-1.

Etter de siste 4 rundene i Premier League hadde de 4 lagene alle 3 seire, 1 uavgjort og 10 poeng. Rangeringene er: Manchester United, Chelsea, Liverpool, Everton.

I denne lange kampen så vi resultatene av den utrettelige innsatsen til spillerne i Everton som var bak i den tidlige fasen. Å la trøyene se dem bruke Everton draktsett ga oss en skikkelig visuell fest. Dette er også sjarmen med fotball som vi liker!