Choď na obsah Choď na menu

Portugal kvalifiserte seg

Portugal har kvalifisert seg! Overfor det mektige Frankrike, må det portugisiske laget trekke uavgjort for å kvalifisere seg. I kampens 30. minutt traff den franske keeperen Lloris den portugisiske spilleren Danilo Pereira i hodet, og Ronaldo, iført nr. 7- draktsett fotball, gjorde et straffespark. , Portugal leder 1-0. Snart vant Mbappe en straffe for det franske laget, Benzema gjorde et straffespark og poengsummen utlignet. Bare 2 minutter ut i andre omgang mottok Benzema Mbappe assists for å fullføre ledelsen.

Etter 10 minutter møtte Ronaldo den franske høyrebacken Comte og tvang et gjennombrudd for å skape motstanderens håndball! Dommeren tildelte avgjørende et straffespark. Ronaldo står ikke bare overfor den franske keeperen Lori. Jeg kan se gjennom videoen at viften iført drakt EM 2020 Portugal på denne siden forberedte cola-flasken først, og ventet på øyeblikket å kaste den på Ronaldo.

Etter å ha utlignet poengsummen for Portugal, ble han kronet som landets toppscorer i World Series. Alt dette fortjener navnet sitt, alt er verdt det.