Choď na obsah Choď na menu

West Ham United-poeng passerer

8. november innledet den 11. runden av Premier League de fire første krigene. Fjerderangerte West Ham United spilte hjemme mot tredjeplasserte Liverpool. I første omgang laget Alisson Becker, iført Liverpool- draktsett fotball, ved et uhell sitt eget mål under motstanderens innblanding. Ogbonna forlot banen med en blåmerke. Før pause scoret Alexander-Arnold et frispark direkte for å utligne; i andre omgang scoret Pablo Fornals et mål. West Ham United tok ledelsen igjen. Kurt Zouma brukte et hjørnespark for å utvide scoringen. Jarrod Bowen assisterte med doble skudd. Alexander-Arnold assisterte Origi med et innbyttermål for å få en by tilbake.

Til slutt beseiret West Ham United Liverpool 3-2, og sendte ikke bare motstanderen sitt første ligatap i sesongen, men overgikk også motstanderen med 1 poeng for å rangere tredje i Premier League, og Manchester City med 23 poeng, bare 3 poeng bak topp Chelsea. Ikke upopulært! Premier League fjerde West Ham United beseiret tredje Liverpool hjemme, West Ham United viste sin styrke, iført en rød Liverpool draktsett i en hånd-til-hånd kamp!

West Ham United United viste høy effektivitet. De tok bare 30 % av ballen hjemme i hele kampen. De hadde bare 7 skudd totalt, som var mindre enn halvparten av Liverpools. 3 av dem var i mål. Liverpool hadde 16 skudd totalt, 5 av dem. Skutt på mål. Forrige sesong var det ikke Lingardinho, men Moyes sin taktikk. Han var mye bedre enn St. Olav.