Choď na obsah Choď na menu

Benzema scorer to ganger med heading

Hvis gårsdagen var hovedpersonen til Premier League-laget, Manchester City og Liverpool viste styrken til Premier League, er i dag dagen da La Liga-laget er stolte. Real Madrid slo den forrige mesteren Chelsea 3-1 på bortebane, og banens mest blendende stjerne må tilhøre draktsett fotball nr. 9. Hattrick-generasjonens pottgud Benzema. Med tre mål fra Benzer Tyrannosaurus Rex slo Galactic Fleet Chelsea for første gang i historien. Fordelen med to mål ligger i hånden, og legger et godt grunnlag for å gå videre til semifinalen.

I de første 21 minuttene slo Benzema en rett pasning, Vinicius Junior la et innlegg fra venstre, Benzema headet ballen i øverste hjørne, og Real Madrid 1-0! I det 24. minutt slo Modrić et innlegg fra høyre og Benzema scoret to ganger med en heading. Real Madrid 2-0! I det 40. minutt passerte Jorginho ballen, Havertz headet ett poeng tilbake, Chelsea 1-2 Real Madrid. I begynnelsen av andre omgang ble Chelsea-keeper Mendys pasning snappet opp av Benzema, Benzema dyttet et tomt mål fra utenfor sekstenmeteren, og Real Madrid 3-1 Chelsea!

Benzemas enestående prestasjoner har naturlig nok gjort Real Madrid draktsett nr. 9 til et av de mest populære kjøpene. Dette er gode nyheter for Benzema, som har vært i sterk form denne sesongen. I en alder av 35 år har Benzemas håp om å bli kronet til Ballon d'Or nådd toppen av karrieren. Benzema trenger ikke ta på seg skylden lenger og reise hjem med Golden Globe-prisen?