Choď na obsah Choď na menu

Crystal Palace slo Arsenal

Den siste sesongsituasjonen, i den 31. runden av Premier League-sesongen 2021-22, ble Arsenal beseiret 3-0 av The Crystal Palace på Selhurst Stadium.

I det 16. og 24. minutt av første omgang scoret Mateta med en heading, og Jordan Pierre Ayew, draktsett fotball nr. 18, lyktes, og Gunners lå under 0-2 ved pause. I andre omgang sparket Ødegaard Zaha ned i 16-meteren, Zaha slo et skudd, Arsenal slukte et 3-måls tap. Dette er femte gang Arsenal scorer minst tre mål i London-derbyet i Premier League.

Arsenals poeng forble stillestående etter tapet, rangering 5., men fortsatt uavgjort med 4. Tottenham med en kamp mindre. Arsenal draktsett er i salg, og Premier Leagues fjerde kamp er sannsynligvis mellom Nord-London-duoen. Dessuten forblir The Crystal Palace ubeseiret mot Manchester City og Arsenal denne sesongen, med 4 seire, 2 seire og 2 uavgjorte. 2-0 Manchester City borte, 0-0 Manchester City hjemme, 2-2 Arsenal borte, 3-0 Arsenal hjemme.